Catalunya Diari

El Parc Científic i Tecnològic intensifica la coordinació amb la UdL i la Paeria

El consorci s’acollirà al pla estatal de refinançament que permetrà un retorn a llarg termini del deute històric

Imatge del consell del PCiTAL
El Parc Científic i Tecnològic intensifica la coordinació amb la UdL i la Paeria | LleidaDiari.cat

El Consell d'Administració del Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida (PCiTAL) ha aprovat intensificar la relació amb la Universitat de Lleida (UdL) i l'Ajuntament de Lleida. Aquesta decisió busca crear més espais de cooperació entre totes les parts per incrementar les relacions en projectes científics, així com les accions de projecció del Parc Científic i Tecnològic.

D'altra banda, el Consell, celebrat telemàticament i sota la presidència de torn del rector de la UdL, Jaume Puy, i la vicepresidència de l'alcalde Miquel Pueyo; ha informat del pla estatal de refinançament dels parcs científics espanyols, tal com estableix la Llei de Pressupostos de l'Estat
d'enguany.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Inclou el refinançament del deute històric a llarg termini

Aquest pla, anunciat des de fa temps, inclou el refinançament del deute històric a llarg termini i sense interessos, en línia amb el que han reclamat els parcs científics. El gerent ha presentat l'informe anual de l'activitat del Parc, destacant l'impacte que ha tingut la pandèmia de la Covid-19. Moltes empreses han optat pel teletreball, combinat amb l'assistència presencial, i a poc a poc es percep un retorn a la normalitat en les empreses, entitats i centres de recerca del PCiTAL.

Finalment, s'ha informat als consellers sobre l'evolució positiva del projecte INNO4AGRO i la seva integració amb l'activitat del Parc, tal com ja es va informar en el consell general d'aquest projecte, que compta amb finançament europeu, i que es va celebrar el passat 21 de gener.


Comentaris

envia el comentari