Catalunya Diari

PDeCAT i Unió exigeix una actuació urgent al Mercat de Fleming

Al ple del mes de novembre es van acordar una sèrie d'actuacions i fins ara no consta que s'hagi avançat

Vista exterior del Mercat de Fleming | LleidaDiari.cat

El grup municipal del PDeCAT i Unió denuncia que dos mesos després de l'aprovació d'una moció al ple referent al Mercat de Fleming, no consta que s'hagin iniciat gestions per dur a terme el compliment dels acords que es van prendre i exigeix una actuació urgent. En concret, es reclamava fer un estudi amb caràcter immediat per conèixer els defectes d'estructura de l'equipament, el disseny d'un Pla de xoc en consens amb els paradistes, la revisió de la freqüència horària de la recollida de la brossa i la proposta d'un operador per part de l'equip de govern d'acord amb els paradistes per complementar la dinamització del mercat.

Tot plegat es va aprovar al ple del mes de novembre amb els quinze vots a favor dels grups del PDeCAT i Unió, PP i Comú de Lleida. Transcorregut aquest temps i sense que consti que s'hagi fet cap pas, el grup demanarà a la Comissió Informativa per les Polítiques de Gestió i Promoció de la Ciutat i la Sostenibilitat que s'informi de les gestions que s'hagin pogut fer fins ara en aquesta línia.

El portaveu del grup, Paco Cerdà, demana que l'actuació al Mercat sigui «immediata». I afegeix: «Necessitem solucions i els paradistes estan disposats a ajudar en el que faci falta. Ja fa mesos que ho vam acordar i ara necessitem que l'actuació es faci el més aviat possible».


Comentaris

envia el comentari