Catalunya Diari

El PDeCAT reclama a la Paeria que la nova il·luminació del camp de l'AEM s'ajusti als requisits de la federació

Les transmissions televisives de partits de Segona Nacional requereixen una potència de llum superior a la que preveu el projecte

El grup municipal del PDeCAT i Unió ha presentat una proposta de resolució a la Comissió Informativa de les polítiques de drets i serveis a les persones, per a la política cultural, de l'educació, esports i de la participació d'aquest mes de maig demanant l'arranjament integral de les instal·lacions esportives del camp de futbol de la Secció Esportiva AEM, al Secà de Sant Pere, i per a l'execució de la millora de la il·luminació artificial.

Imatge del camp de l'AEM
Imatge del camp de l'AEM | LleidaDiari.cat

En aquest sentit, el 27 de març es va emetre un decret d'alcaldia aprovant el pressupost del projecte de millora de l'enllumenat per un valor de 49.758,35 euros. Malgrat això, el PDeCAT reclama a la Paeria que sol·liciti un certificat a la Federació Catalana de Futbol on s'especifiqui la potència mínima reglamentària que han de tenir els focus a Segona Nacional, tenint en compte que ha de permetre que es facin retransmissions televisives.

  

  

D'altra banda, el grup també ha recollit la preocupació dels dirigents de l'AEM per diverses mancances i falta de revisions a les seves instal·lacions. Per exemple, les calderes de gas situades al magatzem del club no compleixen amb la normativa i estan en un lloc de pas per on accedeixen els jugadors i jugadores del club, cosa que suposa un perill potencial per a tots ells. La il·luminació d'aquest magatzem també és deficient. Els directius també es queixen pel precari estat de manteniment de la il·luminació a les oficines i del conjunt de la instal·lació elèctrica.

Per tot plegat, la proposta de resolució demana que es faci una inspecció i el pertinent informe de l'estat de manteniment tant de les calderes de gas, com de la instal·lació elèctrica en el termini màxim d'un mes, i que es procedeixi a la legalització i regulació del manteniment d'aquestes instal·lacions d'acord amb el resultat obtingut d'aquestes actuacions. El portaveu del grup, Paco Cerdà, destaca que la iniciativa es fa «per donar resposta a la preocupació de la directiva de l'AEM». «Creiem que cal fer un esforç perquè el nou enllumenat compleixi amb el que exigeix la Federació i que es tingui una cura especial amb el manteniment de les instal·lacions».


Comentaris

envia el comentari