Catalunya Diari

Pedro Sánchez canvia la piulada en català en record a les víctimes del 17-A

El president espanyol ha assistit avui a l'acte d'homenatge a les víctimes dels atemptats de Barcelona i Cambrils

Pedro Sánchez, a La Moncloa
Pedro Sánchez, a La Moncloa | CatalunyaDiari.cat

Pedro Sánchez ha volgut recordar avui les víctimes dels atemptats a Barcelona i Cambrils publicant un missatge a Twitter en la seva memòria, i fent-ho tant en castellà com en català. El que no tenia previst Sánchez és que aquest gest commemoratiu acabés generant polèmica, i no perquè hagi escrit una de les poques piulades que ha fet en català, sinó per com ha hagut de modificar-la ràpidament

A les dues piulades, el president espanyol feia una nova crida a la unitat perquè «ens fa forts contra el terror i la barbàrie». El líder socialista també tenia un record per a les víctimes, amb qui es mostrava solidari amb el seu dolor i feia esmena a què Barcelona és una ciutat de pau i Espanya és un país de Pau. Però el problema no es trobava en el text, que era igual a totes dues piulades, sinó a la imatge que l'acompanyava. 

Sánchez publicava una fotografia de La Rambla vista des de dalt que anava acompanyada de les paraules: «Sempre amb les víctimes» i «17-A». El que no hi era a la piulada en català era la bandera espanyola, que si estava present a la piulada en castellà. Davant d'aquest error, el compte del president tornaria a penjar el tuit en català, ara sí amb la bandera, minuts després.

 

Els tuitaires li recorden la modificació

Tot i que la piulada original només ha estat penjada durant uns minuts, molts usuaris de Twitter no han trigat en adonar-se de la situació i alguns d'ells li han volgut deixar clar amb els seus comentaris que no se'ls hi havia escapat la modificació. 


Comentaris

envia el comentari