Catalunya Diari

La Pera de Lleida engega un concurs per dur els seus clients a Bali

La DOP intensificarà les seves accions de màrqueting i promoció per donar a conèixer la marca

Imatge d'unes peres DO Pera de Lleida
Imatge d'unes peres DO Pera de Lleida | LleidaDiari.cat

Desenvolupant la idea que associa Lleida amb l'Edèn, la nova promoció de les peres de la Denominació d'Origen Protegida Pera de Lleida, consistirà a dur els seus clients al paradís. Així, a partir d'aquest mes de setembre i fins a finals del mes d'abril de 2020, la DOP Pera de Lleida posa en marxa una promoció, que es pot trobar a la seva web i a les seves safates, que convida els seus clients a enviar una foto de la pera amb l'adhesiu lila de la marca per poder participar en el sorteig d'un viatge a Bali per a dues persones amb règim de tot inclòs.

La DOP Pera de Lleida també ha previst dues accions promocionals addicionals, una aquest mes de setembre a la Fira Sant Miquel de Lleida, on convidarà els visitants a l'estand a fotografiar-se davant un escenari que emula una platja paradisíaca a canvi d'un obsequi. L'altra acció serà a la Fira FruitAttraction de Madrid on sortejarà entre els assistents al certamen un altre viatge tot inclòs per a dues persones aquest cop a les illes Canàries.

La marca estrena web (www.peradelleida.es) i ha previst incrementar la seva presència a les xarxes on hi ha programats diferents concursos i on es publiquen setmanalment receptes innovadores amb la pera com a ingredient estrella.

La DOP i els nens

La DOP Pera de Lleida també va encetar la passada campanya una promoció adreçada exclusivament als infants amb el conte de 'La princesa cuinera'. Aquesta acció, en col·laboració amb el Consell Català de la Producció Integrada, tindrà continuïtat aquesta tardor amb la posada en escena de l'obra que es va fer a partir del conte i que es representarà a la sala 1 del Teatre de l'Escorxador de Lleida el dia vinent 25 de setembre.

La representació anirà acompanyada d'un macro taller de cuina on les nenes i els nens, guiats per uns monitors, prepararan plats amb pera. A la representació estan convidats tots els nens de 2n de primària de les escoles de Lleida que, el dia d'avui, ja han reservat més de 500 places.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari