Catalunya Diari

Perd la vida després d'encastar-se contra l'aparador d'una botiga a Lleida

Perd la vida després d'encastar-se contra l'aparador d'una botiga a Lleida| Laura Biela - Fotografia: Adrià Soriano / Alba Majós

 L'alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha donat el condol a la família de la víctima al mateix centre hospitalari. En el sinistre, han resultat ferides quatre persones més: tres d'elles lleus i una greu. Els tres ferits lleus són dos de les dependentes de l'establiment i un client que es trobava en aquell moment al provador de la botiga. Un altre del afectats està ingressat a l'hospital Arnau de Vilanova de Lleida en estat greu.
 
El conductor del turisme havia xocat minuts abans amb un taxi a la rotonda d'avinguda de la Garrigues amb carrer Agustins, segons fonts de la Guàrdia Urbana, i per causes que encara es desconeixen ha perdut el control i s'ha encastat en una botiga de roba de la franquícia Jack&Jones.
 
L'alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha explicat que el turisme implicat en l'accident circulava pel carril contrari a alta velocitat. I ha afegit que se'n desconeixen les causes, pèrò "s'ha de pensar clarament o en una averia mecànica del vehicle o bé en una situació de malaltia per part del conductor, d'alguna crisi puntual".
 
Fins al lloc dels fets s'han desplaçat tres ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques, la Guàrdia Urbana i cinc dotacions de Bombers. Aquests últims, acompanyats pels tècnics municipals, han fet un reconeixement de l'edifici per comprovar que no havia afectat a l'estructura, tot i que una paret ha quedat força malmesa a causa de la col·lisió. En aquest sentit, el paer en cap ha informat que "en cap cas hi ha perill en quan a la situació estructural de l'edifici".
 
L'equip d'atestats de la Guàrdia Urbana de Lleida investiga a hores d'ara les causes de l'accident. 


Comentaris

envia el comentari