Catalunya Diari

La periodista Brigitte Bobet imparteix un curs d’oratòria a la UdL

Porta per títol ‘Parlar amb la teva vertadera veu’ i hi participaran 30 alumnes de la UdL

La periodista i coach lleidatana Brigitte Bobet impartirà aquest dijous 25 de novembre un curs als alumnes de la Lliga de Debat de la Universitat de Lleida, una formació que organitza el centre de Debat de la Facultat de Dret, inclòs en la Xarxa Vives de la que en formen part 22 universitats catalanes. El curs porta per títol 'Parlar amb la teva vertadera veu' i hi participaran 30 alumnes de la UdL.

Bobet és la creadora del mètode 'Tu fuerza es tu voz', tècnica desenvolupada per la periodista «per aprendre a parlar bé i a comunicar-nos amb assertivitat».

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

«La veu mostra qui som i com som, i com ens sentim en cada moment. Si som conscients de com produïm la nostra veu, que és aire, i que per comunicar-nos hem de tenir clara l'estructura mental del nostre discurs i elegir les paraules amb autenticitat per dir el que volem dir, d'aquesta manera millorarem la nostra comunicació interpersonal, amb els altres, i també, el diàleg intern, la comunicació amb nosaltres mateixos, i obtindrem coherència entre el que sentim, pensem i verbalitzem».

Imatge de la periodista Brigitte Bobet
La periodista Brigitte Bobet imparteix un curs d’oratòria a la UdL | Lleidadiari.cat

L'argumentació en un temps que ens ha tocat viure

El curs que impartirà la periodista forma part de les ponències de la Lliga de Debat de la Facultat de Dret de la UdL i, segons el professor d'aquesta facultat i responsable de la Lliga, Germán París, tenen com a objectiu, «formar els alumnes en l'oratòria i l'argumentació en un temps que ens ha tocat viure en el que és difícil comunicar-se bé».


Comentaris

envia el comentari