Catalunya Diari

Persecució policial per diversos carrers de Lleida

Persecució policial per diversos carrers de Lleida| Redacció - Fotografia: lleidaalminut.com (Arxiu)

 

La ciutat de Lleida va viure el passat dilluns, dia 26 de desembre, festivitat de Sant Esteve, una persecució per diversos carrers del barri de Pardinyes, pel polígon del Segre i pel polígon del Camí dels Frares. Els fets van tenir lloc sobre les 22.05 hores.

Els fets van iniciar-se quan una patrulla de la Guàrdia Urbana va observar un individu que colpejava i trencava el vidre d'un vehicle estacionat al carrer de Sant Pere Claver. Aquest individu, en veure el vehicle policial, va sortir corrents, va pujar a una furgoneta marca Citroë15 -estacionada amb el motor en marxa i ocupant un carril de circulació- i va sortir a tota velocitat.
 
En aquell moment es va iniciat una persecució per diversos carrers de la ciutat, observant els agents una conducció temerària per part del conductor, qui no respectava els senyals, produint en diverses ocasions risc d'accident amb els altres usuaris de la via.
 
Finalment, amb la col·laboració d'una patrulla dels Mossos d'Esquadra van poder aturar la furgoneta a la carretera N-240, en direcció Tarragona, tot i que el seu conductor va sortir corrents fins que els mateixos agents que havien iniciat la persecució el van aturar.
 
Tot seguit van identificar l'individu com E.I., de 31 anys i nascut a Romania, i van comprovar que no disposava de permís de conduir vigent perquè no l'havia obtingut mai i la furgoneta tampoc tenia l'assegurança en vigor.


Davant els fets, els agents van detenir-lo com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat del trànsit per conducció temerària i també per conduir sense haver obtingut mai el permís de conduir, també pels danys ocasionats al vehicle estacionat.


Comentaris

envia el comentari