La Piemontesa oferirà oli d'oliva de la Cooperativa Arbequina als seus restaurants

Segons l'acord, la firma lleidatana adquirirà un 15% de la collita de l'entitat que servirà per abastir la xarxa de restaurants que té a tot l'estat espanyol
Pla obert on es pot veure Sergi Millán, Gerent de la Cooperativa Arbequina i Secció de Crèdit i Jordi Peralta, amb el cap de Compres de La Piemontesa Food Services S.L | LleidaDiari.cat

L'empresa Franquicias La Piemontesa ha tancat un acord amb la Cooperativa Arbequina d'Arbeca i Secció de Crèdit segons el qual adquirirà aproximadament un 15% de la collita de l'entitat que servirà per abastir la xarxa de restaurants de la companyia a tot l'estat espanyol. Gràcies a aquesta col·laboració, els establiments de la Piemontesa oferiran un producte de qualitat, que forma part de la DOP Les Garrigues. A més, aquest oli característic per tenir un toc de baixa acidesa i amb propietats organolèptiques tant en el seu consum en cru, fregit o guisat, s'utilitzarà per a la base dels plats de la carta que s'elaboren des de l'obrador de Lleida. La Piemontesa, especialitzada en cuina italiana, compta amb més de vint establiments repartits entre Catalunya, València, Andalusia, Navarra, Aragó i Madrid.

Tot el menjar que s'hi serveix s'elabora des de Lleida, en un obrador que ocupa 40 persones en una nau de 7.500 metres quadrats. A l'obrador de La Piemontesa de Lleida s'hi elaboren els plats de la carta de tots els restaurants: des de la pasta a les salses i els gelats, en un depurat procés artesanal que permet el control de qualitat i d'homogeneïtzació de totes les presentacions dels seus restaurants. La firma ha posat en marxa un obrador amb major capacitat a la capital lleidatana. Amb 7.500 metres quadrats, ocupa 40 persones i es preveu que assoleixi el centenar de treballadors quan estigui a ple rendiment.

 

Un dels diferencials de la Piemontesa és el control de tot el procés de producció per garantir la qualitat. Per aquest motiu, des del centre de Lleida, que també opera com a central de compres de tot el grup, s'importen les matèries primeres d'Itàlia. En l'obrador de pasta fresca de la capital del Segrià, s'elaboren els plats de tots els restaurants del grup, seguint les receptes tradicionals italianes. Un altre dels valors afegits que destaca el grup és la fórmula utilitzada en la fabricació artesanal de la pasta, a força de sèmola, més digerible, natural i sense colorants ni conservants artificials ni cap tipus d'additiu. 

Així és com es controla la qualitat i l'homogeneïtzació de tots els plats dels restaurants del grup, ja que la Piemontesa produeix, en exclusiva, per als seus restaurants, tots els productes essencials de la carta. Aquesta inclou receptes del Piemont, de la cuina mediterrània i part de la cuina florentina amb gran varietat de plats; entrants, risottos, carn, pizzes i postres.

 

El model de negoci de la Piemontesa ha estat implantat per Juan Manuel Chacón, amb 30 anys d'experiència en el sector i fundador de la cadena de restaurants italians 'La Tagliatella', de la que fou propietari fins al 2006. Chacón és considerat l'introductor a Espanya de l'autèntica pasta italiana.

 

El 2012 va crear Franquicias La Piemontesa, un concepte de negoci de capital 100% espanyol, basat en un model de restauració italiana organitzada, de fàcil gestió i alta rendibilitat amb la garantia d'un producte de primera qualitat elaborat de forma artesanal. Destaca especialment la decoració dels restaurants, familiar, amigable i acollidora, amb la intenció d'oferir al client una experiència diferent.Comentaris

envia el comentari