Catalunya Diari

Pintaran missatges positius en un centenar de passos de vianants de Lleida

Són les frases guanyadores del concurs de creació artística i participatiu 'Fem el pas. Art urbà' impulsat per Lleida Jove

Imatge d'un dels passos de zebra de Lleida
La Paeria pintarà 15 missatges positius en un centenar de passos de vianants de la ciutat | LleidaDiari.cat

L'Ajuntament de Lleida pintarà 15 missatges positius a diferents passos de vianants de la ciutat. És el resultat del concurs de creació artística i participatiu 'Fem el pas. Art urbà' que va impulsar LleidaJove, la Regidoria de Joventut, Festes i Tradicions durant el mes de juny.

Els missatges havien de ser constructius per trametre ànims i suport a la ciutadania arran de la crisi sanitària de la Covid-19. Del total de 70 propostes rebudes telemàticament, un jurat format per representants del món de la cultura i l'art, Poetry Slam, CactuSoup i tècnics de la regidoria de Joventut n'han triat quinze.

Les frases escollides

MÉS QUE MAI, EDUCACIÓ

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

Durant els mesos de juliol i agost, diferents grups de joves inscrits a les activitats de 'l'agenda jove d'estiu' de la Regidoria de Joventut, Festes i Tradicions, plasmaran aquestes frases a gairebé un centenar de diferents passos de vianants de la ciutat de Lleida i els seus barris per tal de donar suport i ànims a la ciutadania davant d'aquesta situació que s'està vivint en els darrers mesos.


Comentaris

envia el comentari