Catalunya Diari

Pinten un preciós mural d'homenatge a les cigonyes lleidatanes

El mural és obra de l'artista Oriol Arumí

Lleida llueix encara més bonica des de fa uns dies després que l'artista Oriol Arumí hagi culminat una de les seves obres més representatives. Concretament, Arumí ha pintat un mural d'homenatge a les cigonyes que, des de fa molts anys, miren i acompanyen des de les cotes més altes la plana lleidatana.

L'obra s'ubica a l'avinguda del Segre, just davant del popularment conegut pont de la guitarra abans d'arribar a l'estació de trens de la capital del Segrià. L'artista ha manifestat a través de les xarxes socials que es tracta d'un dels murals que «més he gaudit, per ser una paret que em mirava amb desig des de fa deu anys».

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Un bon segell lleidatà que enlluerna a tot aquell que el veu per primera vegada

A més a més, assegura que és un tema amb el qual «sintonitzo al 100%». Per últim agraeix les mostres d'afecte rebudes per part dels vianants, així com per part de l'associació de veïns del barri Noguerola-Estació-Segre i, «molt concretament a l'Oriol Berenguer, per l'encàrrec i per anar superant tots els obstacles». Està clar que aquest mural és un bon segell lleidatà que enlluerna a tot aquell que el veu per primera vegada. I per segona, i per tercera... Bona feina!


Comentaris

envia el comentari