Catalunya Diari

Les piscines municipals de Lleida aporten 4.240,20 euros al Mulla’t

La Paeria destina els diners de la venda d’entrades de la jornada de diumenge a la Fundació Esclerosi Múltiple

Participants del 'Mulla't' llençant-se a una piscina. | Mulla't

L'Ajuntament de Lleida ha donat 4.240,20 euros, els diners de la venda d'entrades de diumenge les set piscines municipals, a la Campanya Mulla't per l'Esclerosi Múltiple. La Paeria ha volgut col·laborar amb aquesta iniciativa, repetint l'acció solidària que es va promoure diumenge passat arreu del país, perquè el mal temps i el risc de tempesta va minvar l'afluència de banyistes a les instal·lacions aquàtiques.

Aquest fet va motivar que el regidor d'Esports, Sergio González, demanés el passat dilluns al paer en cap, Miquel Pueyo, la possibilitat de repetir l'acció solidària i poder col·laborar amb una quantitat més elevada amb la Fundació de l'Esclerosi Múltiple.

D'aquesta manera, un any més, la Paeria s'ha tornat a afegir a aquesta iniciativa, en què participen un centenar de piscines de les Terres de Lleida i més de 600 piscines d'arreu de Catalunya. Des del 1994, la Fundació Esclerosi Múltiple convida tota la societat a 'mullar-se' en el sentit literal de paraula, llençant-se a la piscina i solidaritzant-se amb la lluita contra aquesta malaltia.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari