Catalunya Diari

El PDeCAT denuncia inundacions a les dutxes de les piscines de Sucs

El problema arriba després de les reformes al vestidors de l'equipament

La vocal de Sucs Laura Berenguer visitant les inundacions als vestuaris de les piscines de Sucs.
La vocal de Sucs Laura Berenguer visitant les inundacions als vestuaris de les piscines de Sucs. | LleidaDiari.cat

Les obres de reforma dels vestidors de les piscines de Sucs no s'han realitzat correctament, ja que solament fa un mes que s'han acabat els treballs i provoquen inundacions dins dels vestidors. Així ho ha denunciat aquest dimecres el grup municipal del PDeCAT i Unió en un comunicat, i ha assegurat que l'aigua i el sabó fins i tot surten fins al carrer.

És per aquest motiu que la formació preguntarà sobre aquesta qüestió a la comissió de Polítiques de la Gestió i Promoció de la Ciutat i la Sostenibilitat de l'Ajuntament de Lleida, ja que les obres són recents i estan provocant diversos problemes a l'equipament. Segons expliquen, «els desaigües dels nous plats de dutxa no absorveixen bé l'aigua, que inunda els vestidors i surt al carrer, fet que causa aquest desbordament». Així mateix, el PDeCAT demanarà que es reparin els defectes de construcció que provoquen les esmentades inundacions.

«L'obra no s'ha fet bé»

«És evident que l'obra que s'ha fet, no ha quedat bé», ha apuntat la vocal de Sucs a proposta del PDeCAT Laura Berenguer. I ha afegit: «No es veu enlloc en què s'han gastat els diners que hi havia pressupostats per aquesta reforma i, a més, ara hi ha unes inundacions que deixen clar que no s'han executat correctament els treballs a les dutxes».

Els encarregats de la neteja dels vestuaris de les piscines municipals de Sucs al final de la jornada, els responsables del bar-restaurant de les piscines, també es queixen d'una situació que els perjudica. I així ho han fet saber a la formació municipal PDeCAT i Unió. Estan preocupats perquè alguns usuaris de la instal·lació poden pensar que les deficiències dels vestidors són responsabilitat seva, i no és així, ja que les piscines de Sucs són un equipament municipal, i per tant, l'últim responsable és l'Ajuntament de Lleida.


Comentaris

envia el comentari