Catalunya Diari

La plataforma de suport a Hasel anuncia una nova setmana de protestes a Lleida

A partir de dilluns faran piquets informatius i dissabte hi ha prevista una nova manifestació a Lleida

Pla obert de la manifestació d'aquest dissabte a Lleida per demanar la llibertat de Pablo Hasel
La Plataforma de suport a Hasel convoca accions de protesta durant tota la setmana per demanar la llibertat del raper | LleidaDiari.cat

La Plataforma Llibertat Pablo Hasel va anunciar durant la manifestació d'aquest dissabte a Lleidanoves accions de protesta per demanar l'alliberament del raper. A l'inici de la marxa, membres de la plataforma van repartir fulls on s'indicava que, a partir d'aquest dilluns i fins divendres, s'organitzaran grups de treball a diversos punts de la ciutat per donar a conèixer la situació que viu el raper.

Igual que la setmana passada, dijous han convocat una nova assemblea oberta a la plaça Maria Aurèlia Capmany, al barri de Balàfia, per decidir noves accions per donar resposta a l'empresonament de Hasel, i dissabte vinent també hi ha prevista una nova manifestació.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

El primer piquet informatiu es farà dilluns a partir de les 6 de la tarda

El primer piquet informatiu es farà dilluns a partir de les 6 de la tarda a la plaça Maria Aurèlia Capmany, mentre dimarts a les 10 del matí i les 7 de la tarda se'n faran davant l'edifici del Rectorat de la Universitat de Lleida, coincidint amb la primera setmana de la detenció en aquest espai i empresonament del raper lleidatà. Dimecres a la tarda n'hi haurà al campus de Cappont, dijous al matí al Rectorat novament i divendres a la tarda a la plaça Sant Joan.

Per altra banda, aquest dilluns a les onze del matí la plataforma ha convocat una roda de premsa davant el centre penitenciari de Ponent per denunciar la «campanya mediàtica d'assetjament i manipulació» que, segons consideren, s'ha generat contra el raper. Hi participarà l'advocada de Hasel i un membre de la plataforma.


Comentaris

envia el comentari