Catalunya Diari

Plusfresc instal·la plaques fotovoltaiques a la seva central per reduir l’impacte ambiental

La instal·lació, de 99.5 kW de potència, s’ha dut a terme amb l’empresa lleidatana SOFOS

Imatge de les plaques
Imatge de les plaques | LleidaDiari.cat

Plusfresc, cadena de supermercats lleidatana especialista en productes frescos, ha fet una instal·lació de plaques fotovoltaiques per autoconsum a la seva nau central de Lleida. La posada en marxa d’aquesta instal·lació de 99.5 KW de potència permet una important rebaixa en el consum energètic de xarxa, contribuint a la reducció d’emissions de CO2. «El sol és una font d’energia gratuïta i inesgotable i la seva utilització no produeix emissions de gasos d’efecte hivernacle degut a l’ús d’una energia neta com és aquesta», explica Francisco Gonzalez, Director General a Plusfresc.

La instal·lació de les plaques fotovoltaiques s’ha dut a terme amb SOFOS, una empresa capdavantera amb instal·lacions a diversos països als quals porta instal·lacions d'energia solar fotovoltaica. Plusfresc ja compta amb una llarga llista de serveis afegits pensats en les polítiques socials i mediambientals. Prova d’això són, per exemple la recàrrega de vehicles elèctrics en algunes botigues i la disponibilitat d’illes de reciclatge d’oli de cuina usat, bombetes de baix consum i piles.

La companyia ja porta invertits més de 2.500.000 euros en la renovació de les seves botigues pròpies amb l’objectiu de fer-les més sostenibles. Entre aquestes renovacions destaquen les dels sistemes d’il·luminació amb tecnologia LED, la dels sistemes de renovació de gasos i la instal·lació de centrals de fred amb certificat AA en un total de 56 botigues.

 

Empresa líder en distribució d'alimentació a la demarcació de Lleida

SUPSA és l’empresa líder en distribució d’alimentació a les comarques lleidatanes. Actualment, compta amb 73 establiments ubicats a Barcelona, Lleida, Tarragona, L’Hospitalet de Llobregat, Manresa i la Franja de Ponent. La companyia, fundada l’any 1929, té un equip format per més de 1.100 col·laboradors. A més a més de la seva insígnia principal, la companyia de supermercats Plusfresc, compta amb una botiga de format innovador que busca millorar l’experiència de compra i oferir nous serveis, Sunka.


Comentaris

envia el comentari