Plusfresc llança el Xai 100% criat a Lleida i consolida el seu compromís amb el producte de proximitat

A partir de pautes estrictes pel que fa a la tipologia i benestar del bestiar, entre les que s’inclou l’engreix en granges de la província i fórmules específiques d’alimentació
Imatge de la presentació del Xai 100% criat a Lleida | LleidaDiari.cat

Plusfresc, companyia lleidatana especialista en productes frescos, ha llançat el Xai 100% criat a Lleida, una nova incorporació que consolida el seu compromís amb el producte de qualitat i de proximitat. L'empresa va llançar fa dos anys el distintiu 100% criat a Lleida, del qual en formaven part fins ara la vedella, el pollastre, el porc i alguns elaborats. «El llançament del xai és un pas més del camí que vam començar ara fa dos anys i que ens permet continuar apostant per allò que forma la base del nostre negoci, el producte local i de qualitat. El nostre objectiu és i ha estat sempre proporcionar als nostres clients el millor producte, quelcom que aconseguim a través d'una confiança plena en els nostres ramaders i amb un tractament del bestiar específic i òptim», explica Òscar Vilanova, responsable del departament de Carns de Plusfresc.

Tal com el seu nom indica, la carn de Xai 100% criat a Lleida s'obté a partir de bestiar engreixat en granges de la província de Lleida, situades sobretot a pobles de la vora de Juneda i Anglesola. «Comptem amb bestiar majoritàriament jove de races seleccionades, preferentment de la raça ripollesa, la qual cosa ens permet obtenir una carn molt més tendra, gustosa i amb un alt contingut en vitamines», diu Vilanova. A això contribueix també el fet de seguir unes pautes molt estrictes pel que fa a l'engreix i al tractament del bestiar, evitant l'ús d'additius i substàncies artificials. En aquest sentit, l'alimentació és 100% vegetal, basada sobretot en el blat, la civada, la soja i el blat de moro.



Comentaris

envia el comentari