Catalunya Diari

Plusfresc obre dues noves botigues a Lleida

La inauguració dels dos establiments suposaran l’increment de la plantilla en 25 persones

Imatge d'arxiu
Imatge d'arxiu | Redacció - Fotografia: Plusfresc

La companyia de supermercats lleidatana especialista en productes frescos Plusfresc inaugurarà a finals d'estiu dues noves botigues a la província de Lleida: una situada al carrer Rovira Roure, 34 de Lleida, i l'altra al carrer Llibertat, 26, a Cervera. Els nous establiments compten amb una superfície de venda de 750 metres quadrats cadascuna i suposaran l'increment de la plantilla en 25 persones. «Amb l'obertura d'aquestes noves botigues, Plusfresc consolida el seu lideratge en superfície de venda a la província de Lleida», explica Francisco González, director general de Plusfresc. I afegeix: «Des dels dos nous locals s'oferirà al client un servei complet amb la voluntat de proporcionar la millor experiència de compra. I ho farem sent fidels a la nostra filosofia, és a dir, potenciant els productes frescos i apostant fortament pels productes de la terra».

Així, les dues botigues disposaran d'una àmplia varietat de productes de producció local, amb seccions de frescos, fruita i verdura de proximitat, fleca, peixateria assistida amb peix comprat directament de la llotja i carnisseria. A més, ambdós establiments tindran també un Forn de peix, un servei molt apreciat pels clients de Plusfresc, ja que permet que escullin el peix i el marisc que vulguin i se l'emportin cuit i preparat per menjar. Els clients podran adquirir a més carn de la marca 100% criat a Lleida, un distintiu per la vedella, el pollastre, el porc i el xai amb el qual Plusfresc reforça el seu compromís amb els ramaders de Lleida. Tal com el seu nom indica, la carn 100% criat a Lleida s'obté a partir de bestiar criat en granges de la província i que són alimentats amb fórmules creades específicament per aquest tipus d'animals. Els dos nous Plusfresc comptaran també amb secció d'alimentació envasada, bodega -amb un ampli assortiment de vins-, drogueria i higiene corporal.

SUPSA és l'empresa líder en distribució d'alimentació a les comarques lleidatanes. Actualment, compta amb 73 establiments ubicats a Barcelona, Lleida, Tarragona, L'Hospitalet de Llobregat, Manresa i la Franja de Ponent. La companyia, fundada l'any 1929, té un equip format per més de 1.100 col·laboradors. A més de la seva insígnia principal, Plusfresc, compta amb una botiga de format innovador que busca millorar l'experiència de compra i oferir nous serveis, Sunka.


Comentaris

envia el comentari