Catalunya Diari

Plusfresc recull més de 56 tones de menjar pel Banc dels Aliments

Plusfresc recull més de 56 tones de menjar pel Banc dels Aliments| Redacció - Fotografia: Plusfresc

Més de 56.000 quilos. Aquesta és la quantitat d'aliments que Plusfresc, cadena de supermercats lleidatana especialista en productes frescos, va aconseguir reunir durant la darrera campanya del Gran Recapte del Banc dels Aliments, que es va celebrar durant els passats dies 25 i 26 de novembre.

Rafel Oncins, responsable de RSE a Plusfresc, va voler agrair als clients de la companyia la seva col·laboració en la iniciativa: "La xifra assolida demostra un cop més la solidaritat de tots els participants i la seva voluntat de posar el seu gra de sorra per acabar amb la desigualtat".

Les 56 tones de menjar donades pels clients i recollides per Plusfresc se sumen als aliments que la companyia aporta diàriament al Banc dels Aliments i a d'altres entitats socials, com també a la contribució anual que la cadena fa amb l'objectiu de donar suport a la sostenibilitat de l'entitat.

De fet, contribuir amb l'entorn més pròxim és un dels principis que la cadena de supermercats manté des dels seus inicis. "Per nosaltres, impulsar accions i iniciatives amb les que puguem ajudar a construir un món millor és i ha de ser sempre un dels nostres principals objectius", ha assegurat Oncins.


Comentaris

envia el comentari