Catalunya Diari

Plusfresc reforça la seva aposta pel producte de proximitat amb el llançament del Porc 100% criat a Lleida

La cadena de supermercats preveu incrementar en dos anys entre un 15 i un 20% el volum de vendes del producte, després de la bona experiència amb la vedella i el pollastre

El director general de Plusfresc, amb el responsable del departament de carns de la cadena i el cuiner Ramon Tudela durant la presentació. | LleidaDiari.cat

La cadena de supermercats Plusfresc, de Supermercats Pujol (SUPSA), ha presentat el Porc 100% criat a Lleida, una nova marca per a la seva carn porcina amb la qual la firma lleidatana consolida la seva aposta pel producte local i de qualitat. Ara fa un any, Plusfresc va llençar la marca 100% criat a Lleida sota la qual va començar a oferir inicialment vedella i pollastre de granges lleidatanes, mentre ara fa un pas més i incorpora a aquest distintiu la carn de porc. Sota aquesta marca, la cadena de supermercats vol garantir un producte que s'ha criat seguint unes pautes estrictes pel que fa a tipologia i tractament del bestiar, entre les quals s'inclou la cria en granges de la demarcació i fórmules específiques d'alimentació. 

Plusfresc va llençar ara fa un any la marca 100% criat a Lleida, sota la qual va començar inicialment a oferir pollastre i vedella que garantien la procedència lleidatana del producte i que complementa l'oferta de la firma. Aquest dimecres la cadena lleidatana, especialista en productes frescos, ha donat un pas més amb la presentació del Porc 100% criat a Lleida, una nova marca amb què Plusfresc reforça la seva aposta amb els productes de proximitat i de qualitat i amb els ramaders de la demarcació. Durant la presentació del nou distintiu, el director general de Plusfresc, Francisco González, ha destacat que per Plusfresc i SUPSA «la proximitat sempre ha estat un sinònim de qualitat i això és, precisament, el que sempre hem volgut oferir als nostres clients». En aquest sentit, González ha assenyalat que amb el Porc 100% criat a Lleida des de la companyia «reafirmen la nostra confiança en els ramaders lleidatans, amb els quals ens uneix una relació de molts anys que garanteix que puguem oferir als nostres clients el millor producte». 


Per la seva part, el responsable del departament de carns a Plusfresc, Òscar Vilanova, ha explicat que el producte que s'ofereix sota el distintiu Porc 100% criat a Lleida «segueix unes pautes molt estrictes en la cria i tractament del bestiar» amb les quals s'aconsegueix una carn «d'una qualitat organolèptica diferenciada, amb un valor nutritiu, més gustosa i tendra que la del porc estàndard i, a més, rica en àcid oleic, que és beneficiós per a les persones».

Com el seu nom indica, la carn de Porc 100% criat a Lleida que comercialitza Plusfresc procedeix de bestiar criat en granges de la demarcació de Lleida, situades a Castellnou de Seana, Agramunt, Soldevila, Solsona, entre altres localitats. Complint amb la normativa de benestar animal, tots els porcs seleccionats són creuament de la raça Duroc, cosa que «permet garantir una qualitat sensorial excel·lent», segons ha remarcat Vilanova. Pel que fa a l'alimentació, se segueixen fórmules creades específicament per a aquest tipus de porcs, consistents sobretot en cereals com ara el blat, l'ordi i el blat de moro. A més, els animals són sacrificats quan assoleixen «un pes òptim per tal d'assegurar un bon infiltrat i un gust intens», ha afegit el responsable del departament de carns a la cadena de supermercats lleidatana. 

Plusfresc ha presentat la nova marca Porc 100% criat a Lleida a l'establiment Sunka de la capital del Segrià, on el cuiner Ramon Tudela, del restaurant BOnum de Lleida, ha elaborat per als assistents un filet de porc rostit amb alls negres, vi negre, espàrrecs, bolets i maduixes.

El cuiner Ramon Tudela, del restaurant BOnum de Lleida, preparant un plat amb filet de porc procedent de granges lleidatanes. | LleidaDiari.cat

 


Comentaris

envia el comentari