Catalunya Diari

Tres empreses de Lleida s'uneixen a favor de la discapacitat intel·lectual

En el marc de la segona part de la campanya #PlantemFutur, que es va iniciar ara fa un any en suport a les persones amb discapacitat intel·lectual

Amb el lema 'Per cada llavor una història, per cada història, una persona' les empreses lleidatanes Supermercats Plusfresc i Semillas Batlle s'uneixen de nou en el marc de la segona part de la campanya #PlantemFutur, que es va iniciar ara fa un any en suport a les persones amb discapacitat intel·lectual de la Fundació Aspros. 

Plusfresc i Semillas Batlle són empreses que col·laboren habitualment amb la Fundació Aspros, en el marc dels seus projectes de responsabilitat social. Gràcies a la primera part de la campanya, que es va iniciar el març de 2020, arran de l'inici de la pandèmia, Fundació Aspros es va proveir d'Equips de Protecció Individual. Aquesta segona part, que es va iniciar ahir i que s'allargarà durant un mes també serà de captació de fons, estarà destinada directament a reforçar el teixit laboral d'Aspros.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Imatge de les llavors solidàries
Plusfresc, Semillas Batlle i Fundació Aspros impulsen una campanya de captació de fons en favor de les persones amb discapacitat intel·lectual | LleidaDiari.cat

L'acció consisteix en la comercialització d'unes llavors que ha cedit gratuïtament l'empresa Semillas Batlle i que es podran adquirir a les principals botigues de Supermercats Plusfresc que ha posat a disposició la seva xarxa de botigues de la ciutat de Lleida, d'Alpicat i també de Tarragona per aquesta acció. Les llavors solidàries també es poden adquirir a www.aspros.cat/plantem-futur/ des d'on qualsevol persona pot fer el seu donatiu i el donant rep per correu postal a casa seva un sobre de llavors per plantar.

Crida a la participació en les xarxes socials per mostrar un futur millor

Es tracta d'una campanya de captació original i diferent i que promou la interacció i la participació dels donants, als que es convida que mostrin com floreixen les llavors que han plantat als seus jardins i terrasses. Una metàfora per animar a la construcció d'un futur inclusiu i generós al marge de la pandèmia.


Comentaris

envia el comentari