Catalunya Diari

El ministeri de l'Interior destinarà 200 antidisturbis a Catalunya per l'aniversari de l'1-O

El dispositiu ampliarà els efectius policials al territori per evitar incidents i trifulgues

El ministeri de l'Interior d'Espanya destinarà 200 agents antidisturbis a Catalunya amb motiu d'enfortir la seguretat l'1-O | CatalunyaDiari.cat

El ministeri de l'Interior d'Espanya ha decidit enviar a Catalunya quatre grups de la Unitat d'Intervenció de la Policia Nacional, composta per quasi 200 agents. Amb motiu de segon aniversari de l'1 d'octubre del 2017, el dispositiu ampliarà els efectius policials al territori per evitar incidents i trifulgues. Els agents, segons ha pogut saber 'El Periódico', s'allotjaran en dos hotels —un situat a Salou i l'altre a Castelldefels. Així mateix, el mitjà esmentat assegura que els membres del cos arribaran durant el pròxim cap de setmana.

  • NOU SERVEI DE LLEIDADIARI: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

  

Enfortir la seguretat a les prefectures policials

Als efectius desplegats cal sumar-hi els ja presents a Catalunya, que en total suposaran 350 antidisturbis. Les seves funcions principals seran les de vigilar i reforçar la seu de la Delegació del Govern i la Prefectura Superior de Policia i el Centre d'Internament d'Estrangers de la Zona Franca i, paral·lelament, ja que es contempla la destinació de diversos agents a l'Aeroport del Prat, el dispositiu centrarà atenció en els plans i moviments dels CDR, entre d'altres.

Els dos centenars desplegats col·laboraran en tasques amb els Mossos d'Esquadra, qui seran els encarregats en la seguretat de les carreteres i les estacions de tren.

També et pot interessar...  


Comentaris

envia el comentari