Catalunya Diari

Pompeu premia els guanyadors del torneig 'The Open' al Raimat Golf Club

A més dels trofeus i la inscripció en el quadre d'honor com a guanyadors, han rebut dues jaquetes Patagonia Torrentshell d'alta tecnologia

El director d'operacions de les botigues de moda Pompeu, Xavier Caubet, juntament amb el president del Raimat Golf Club de Lleida, Josep Ramon Gabas, han fet lliurament aquest cap de setmana dels premis als guanyadors de les categories de hàndicap superior i inferior del torneig de golf 'The Open', celebrat a l'esmentat Raimat golf Club.

A més dels trofeus i la inscripció en el quadre d'honor com a guanyadors el 2021, Josep Trepat Ros (inferior) i Martina Farreras Oriola (superior) han rebut dues jaquetes Patagonia Torrentshell d'alta tecnologia, amb fibres, aïllaments i components d'última generació.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Igual que Pompeu, Patagonia es caracteritza com a marca per la seva elevada sensibilitat mediambiental, amb ús de materials reciclats d'alt rendiment i com a membre actiu de '1% for the planet', grup de companyies que donen l'1% de les seves vendes anuals a una xarxa mundial d'organitzacions ecologistes.

Imatge de l'entrega de premis a Raimat Golf Club
Pompeu premia els guanyadors del torneig 'The Open' al Raimat Golf Club | LleidaDiari.cat

Raimat Golf Club se situa en un entorn de vinyes

Per la seva banda, Raimat Golf Club se situa en un entorn de vinyes, i dins del seu recorregut de golf propicia la diversitat arbòria i de fauna autòctona. En el context de les seves polítiques de sostenibilitat, l'únic camp de golf de Lleida treballa -entre altres aspectes- en la millora de l'eficiència del reg, que ha assolit una reducció de l'12,4% durant l'últim any.

Sobre Pompeu

Nascuda a Lleida el 1995 com un dels principals referents en el comerç multimarca de luxe, Pompeu ha sabut mantenir-se durant gairebé 30 anys com un símbol d'exclusivitat, estil i excel·lència en el servei a client, sempre enfocats des d'una filosofia de producte 'prèmium'. Tant la seu central de Lleida com les seves botigues de Màlaga, Vielha i l'estació d'esquí de Baqueira-Beret -oberta en els mesos d'hivern- s'han consolidat com fars que marquen la referència de les últimes tendències de la moda internacional.


Comentaris

envia el comentari