Catalunya Diari

Posen en marxa la campanya ‘Fes-te Amic/Amiga de l’IRBLleida’

Les persones que s’adhereixin a la proposta rebran un carnet i es podran beneficiar de les desgravacions, que arriben al 80% en els primers 150€ de donatiu

Cartell de la nova campanya de l'IRBLleida
L’IRBLleida posa en marxa la campanya ‘Fes-te Amic/Amiga de l’IRBLleida’ per recaptar fons per la recerca biomèdica | LleidaDiari.cat

L'Institut de Recerca Biomèdica de Lleida (IRBLleida) ha posat en marxa la campanya 'Fes-te Amic/Amiga de l'IRBLleida' per recaptar fons per la recerca biomèdica de Lleida.

Amb el lema 'pel teu futur, pel nostre futur', l'objectiu del programa és la col·laboració econòmica per fer possibles avenços en recerca, que reverteixen en la salut de tothom. Les donacions poden ser de qualsevol quantitat i periodicitat a través de la pàgina web https://www.amicsirblleida.cat/ca/. Les persones físiques tenen un 80% de desgravació en donatius de fins a 150 € anuals, i si és superior a aquesta quantitat, l'import superior té una desgravació afegida del 35%. També les persones jurídiques tenen desgravacions del 35% de les seves donacions.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Els amics i amigues de l'IRBLleida rebran un carnet, informació del centre de manera periòdica i també s'organitzarà una visita anual a l'edifici Biomedicina I i II pel grup perquè coneguin en directe la recerca realitzada al centre.


Comentaris

envia el comentari