Catalunya Diari

Posen en marxa a Lleida el dispositiu de trànsit per la campanya de Nadal

La Guàrdia Urbana vetllarà per la fluïdesa del trànsit en les principals cruïlles i carrers

Lleida s'il·luminarà el proper divendres, dia 29 de novembre.
Imatge de Lleida amb les llums de Nadal | LleidaDiari.cat

L'Ajuntament de Lleida ha posat en marxa la Campanya especial de Trànsit i Seguretat de Trànsit amb motiu de la celebració de les festes de Nadal.

L'objectiu d'aquesta campanya, que es mantindrà fins al 6 de gener, és facilitar la mobilitat dels vehicles i vianants per accedir a la ciutat, fer més fàcil l'estacionament, mantenir la fluïdesa del trànsit i facilitar l'activitat comercial.

  • NOU SERVEI DE LLEIDADIARI: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Lleida disposarà de 8.934 places d'estacionament diàries

Durant els dies de durada de la campanya, la ciutat de Lleida disposarà de 8.934 places d'estacionament diàries, que assoleixen les 41.832 en rotació. Aquestes places inclouen la zona blava de l'Eix Comercial i Zona Alta (1.524 places- 12.192 en rotació), pàrquings públics i privats de pagament (3.525 places-14.100 en rotació) i aparcaments gratuïts i senyalitzats a les entrades de la ciutat (2.885 places- 14.540 en rotació).

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

Reforç del transport públic i dels efectius de la Guàrdia Urbana

L'Ajuntament de Lleida recomana especialment utilitzar el transport públic per realitzar els desplaçaments per la ciutat. Per afavorir-ho, Autobusos de Lleida reforçarà les principals línies de circumval·lació de la ciutat, l'L-1 i l'L-20, durant els dies en què es preveu una major afluència comercial.

L'Ajuntament de Lleida, com fa habitualment, ha sol·licitat a l'Agrupació Provincial d'Auto-Taxis de Lleida la possibilitat de reforçar el número de vehicles de servei a la ciutat, especialment durant els dies vermells i en horari comercial. Pel que fa a la Guàrdia Urbana, està previst que reforci la seva presència al carrer amb un major nombre d'agents al matí i a la tarda tant per la regulació del trànsit com de qualsevol activitat a la via pública que pugui afectar negativament la fluïdesa de la circulació.

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

Una vigilància especial

També es realitzarà una vigilància especial en les següents cruïlles, on es vetllarà per a que els vehicles no s'aturin i interceptin el pas d'altres vehicles:

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari