Catalunya Diari

Postius demana una comissió extraordinària urgent per aclarir l'escorcoll

Postius demana una comissió extraordinà ria urgent per aclarir l'escorcoll| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

El candidat de CiU, Toni Postius, ha demanat la celebració urgent d’una comissió extraordinària per aclarir l’escorcoll i la retirada de documentació a l’Ajuntament de Lleida per part de funcionaris de l’oficina Antifrau i de la Fiscalia Anticorrupció en motiu de la denúncia de l’exprimera tinent d’alcalde, Marta Camps.

Postius ha subratllat que “no es pot minimitzar que l’Oficina Antifrau vingui a la Paeria per una simple irregularitat i així, exigim que se celebri una comissió extraordinària per tractar aquesta qüestió amb el rigor i profunditat que mereix per aclarir els fets, tenint en compte el dret dels lleidatans i lleidatanes a conèixer que està passant a la Paeria”.

El candidat convergent lamenta que la imatge de la ciutat quedi en entredit arran de la gestió i actuació del PSC. “La picabaralla entre Ros i Camps és una prova més del dany provocat a la imatge de la ciutat i posa en dubte la gestió que es fa des de Paeria, però sobretot, el que em preocupa és que aquesta situació bloquegi la gestió del dia a dia de la ciutat, amb el consegüent perjudici per als lleidatans i lleidatanes”, ha puntualitzat reclamant que “els membres del Partit dels Socialistes de Catalunya deixin de veure la Paeria con el seu feu”

Postius ha expressat el seu absolut respecte per les autoritats judicials i per la investigació judicial i ha apuntat que “la responsabilitat al capdavant d’una administració ha de comportar uns compromisos de gestió, honestedat i transparència”. En aquest sentit, “exigim que avui mateix es facin públiques les factures, despeses protocol·làries, dietes i complements percebuts pels regidors de l’equip de govern en els darrers 4 anys de mandat i que estem reclamant des de fa un any”. Alhora, Postius ha instat també al paer en cap a publicar els seus certificats d’ingressos de l’Ajuntament de Lleida dels anys 2011, 2012, 2013 i 2014.


Comentaris

envia el comentari