Catalunya Diari

Postius fa pública la renda de 2013 i reivindica que Ros i l’equip de govern socialista facin el mateix

Postius fa pública la renda de 2013 i reivindica que Ros i l’equip de govern socialista facin el mateix| Redacció - Fotografia: CiU Lleida

 

El regidor de CiU i alcaldable, Toni Postius, ha fet pública aquest dimarts, a través del seu blog, la seva renda de 2013 i la nòmina com a gerent de CDC tal com va prometre quan va donar a conèixer el que percep de la Paeria. Així mateix, ha reivindicat que l'alcalde de Lleida, Àngel Ros, i l'equip de govern socialista facin el mateix.

"Els ciutadans i ciutadanes tenen dret a saber d’on reben tots els ingressos els càrrecs electes i per tant demano a l’alcalde de Lleida, Àngel Ros, i al seu equip de govern que publiquin la seva declaració de la renda”, ha indicat Postius. A la vegada ha recordat que la declaració de béns que properament publicarà la Paeria “és insuficient perquè no conté ni les retribucions públiques, ni la retribució per altres activitats ni tampoc les dietes que perceben els regidors”.
 
Responent al seu compromís amb la transparència, Postius ha explicat que té una dedicació parcial d’un 33% de la jornada laboral a la Paeria i d’un 66%, des de fa 3 anys, com a treballador de CDC. Això comporta que mensualment rebi un salari total de 2.117,65 euros nets, a més de les pagues extraordinàries. En aquest sentit, ha recordat que aquests són els seus únics ingressos i que ell no percep res en concepte de dietes. A més, Postius paga una hipoteca des del 2008 per un habitatge a Lleida que actualment té en lloguer.
 
Un cop més, Postius ha tornat a reclamar que es publiquin les dietes i retribucions que perceben l’alcalde i els regidors de l’equip de govern, una informació que actualment no és pública i que no es pot trobar enlloc. Així mateix, ha lamentat que l’alcalde Ros continuï sense donar explicacions a la ciutadania de les retribucions que va percebre de 'La Caixa'.
 
A més, Postius ha recordat que segueix en peu la proposta de publicar totes les factures de l’Ajuntament. En aquest sentit, ha afirmat: "Els lleidatans han de saber on van els seus impostos”. L'alcaldable de CiU ha explicat que és fonamental la transparència dels membres que ostenten càrrecs públics i ha avalat amb accions la seva voluntat d’anar més enllà de la mera publicació de la relació de béns i patrimonis. 


Comentaris

envia el comentari