Catalunya Diari

Postius inicia un procés de confecció de l’equip electoral obert a tota la militància

Postius inicia un procés de confecció de l’equip electoral obert a tota la militància| Redacció - Fotografia: CiU Lleida

 

El candidat de CiU a l’alcaldia de Lleida, Toni Postius, ha obert el procés de confecció de l’equip electoral a la totalitat de la militància de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) de la ciutat. Postius va fer la proposta en el transcurs del darrer Comitè Executiu local, iniciativa que va ser acollida molt positivament.

Aquesta setmana, el cap local de CDC, Xavier Caufapé, ha enviat una carta als militants per comunicar-los la proposta i animant-los a involucrar-se en el projecte, “que fomenta, des de la transparència del procés, la participació de la militància del nostre partit”.
 
Caufapé explica que “tot i que la potestat de fer i presentar una proposta de llista electoral és exclusivament del candidat, la seva voluntat és obrir aquest procés”. Així mateix, especifica que no es tracta només de voler formar part de la candidatura, “sinó també de conformar un equip de persones que treballarà al seu costat durant els propers quatre anys per fer de Lleida una ciutat millor”.


Comentaris

envia el comentari