Catalunya Diari

Postius insta a fer efectiva a la nòmina de gener la paga extra als treballadors de la Paeria

Postius insta a fer efectiva a la nòmina de gener la paga extra als treballadors de la Paeria| Redacció - Fotografia: CiU Lleida

 

El candidat de CiU a alcalde de Lleida, Toni Postius, ha instat aquest dijous a l’Ajuntament de Lleida “a fer efectiva a la nòmina del mes de gener la part proporcional de la paga extraordinària que va ser suprimida el desembre del 2012”, tal i com preveu la Llei 36/2014 dels Pressupostos Generals de l’Estat per a l’any 2015.

Les instruccions que regulen l’abonament de les quanties serà d’ofici en la nòmina de gener de 2015 amb el concepte de 'Recuperació de la paga extraordinària i addicional del mes de desembre de 2012', segons es determina en el BOE del passat 2 de gener.
 
En aquest sentit el Grup Municipal de CiU demanarà en la propera Comissió d’Economia i Hisenda que es pagui la paga extraordinària als treballadors de l’Ajuntament de Lleida aquest més de gener.
 
Postius puntualitza que “la devolució d’aquesta quantia no és un privilegi sinó un dret que té tot el personal funcionari de l’Ajuntament de Lleida”.


Comentaris

envia el comentari