Catalunya Diari

Postius reclama que es publiquin les dades de recaptació dels radars i que s'envïí la foto de les multes als infractors

Postius reclama que es publiquin les dades de recaptació dels radars i que s'envïí la foto de les multes als infractors| Redacció - Fotografia: Laura Biela"Quan s’imposa una multa i es notifica cal que incorpori la fotografia i una còpia del certificat que garanteix que el radar compleix la norma i està correctament calibrat. No és normal que al 2014 els ciutadans s’hagin de desplaçar a les dependències municipals per comprovar si la sanció és correcta", ha afirmat Postius.

L’alcaldable nacionalista ha instat l’alcalde de Lleida a complir amb el compromís de fer publiques les dades de recaptació dels radars i destinar aquests diners íntegrament a millorar la seguretat viària de la ciutat, tal com el Grup Municipal de CiU havia demanat prèviament.

El govern municipal va instal·lar al març, fa gairebé sis mesos, els sis radars de control semafòric i a l’agost ha posat en marxa els nou radars de velocitat, però encara no ha fet públic el balanç de recaptació ni ha informat del destí dels diners obtinguts amb les multes imposades.


Comentaris

envia el comentari