Catalunya Diari

RECEPTA: Postres de crema de formatge amb maduixes

La recepta de la setmana de la Dolors Mateu

La Dolors Mateu ens explica aquest dijous que li agrada preparar les postres en got, queden molt bonics, apetitosos i llueixen molt en la taula. La veritat és que aquest que ens ensenya el va preparar en un moment i no cal complicar-se la vida, com més senzill millor.

 

Sempre té nata per muntar a la nevera, així en un moment donat sempre li pot tirar mà i això fa que s'alleugereixi el treball i s'estalviï temps. El formatge d'untar és un altre dels seus assidus a la nevera, sempre et treu d'una dificultat sigui en esmorzars, pica-pica o en postres. Ja veureu que senzill és aquestes postres de crema de formatge, li va posar maduixes, encara que se li pot posar la fruita que es desitgi.

 

  • 🔴 TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

 

Ingredients per a 4 persones

6-8 galetes tipus Maria

  

  

  

  

 

Elaboració

Triturar les galetes en un robot o manualment com us mostro aquí. Reservar. En un recipient ampli posar el formatge d'untar, el sucre i la nata, batre bé amb barilles o millor amb barilles elèctriques fins a obtenir una crema espessa i fina. Posar en una mànega pastissera amb un broquet ampla i arrissada. Reservar a la nevera.

 

Rentar, assecar, treure la cua de les maduixes i tallar-les. Reservar. Muntatge: en un got posar una base de galeta triturada, a sobre la barreja de crema de formatge i nata, repartir les maduixes trossejades, posar una rosassa de crema i escampar per sobre una mica de galeta triturada.

  

 

L'apunt

NOTA: la quantitat de galetes és orientativa, el mateix que les maduixes.

  

  

 

Aquesta i moltes receptes més les podràs trobar al Blog de cuina de la Dolorss. En aquest espai, la Dolors et presenta plats de totes les varietats, per a tots els gustos i de diferents elaboracions. Tan si ets un apassionat de la cuina, com si acabes d'endinsar-te, no et perdis els seus consells i comença ja a seguir-la. Nosaltres, t'esperem la setmana vinent amb una nova recepta. Encenem els fogons?

 

També et poden interessar...



Comentaris

envia el comentari