Catalunya Diari

El Postureig de Lleida anuncia haver rebut amenaces a través de les xarxes socials

Arran de l'agressió d'un membre de SCC a Lleida

El Postureig de Lleida ha fet públiques una sèrie d'amenaces que ha rebut recentment per persones que l'han enviat de forma privada missatge d'un destacat caràcter agressiu. Segons ha explicat el mateix Postureig de Lleida a través de les xarxes socials, tot ha començat aquesta setmana arran de l'agressió que va rebre un membre de Societat Civil Catalana (SCC) a l'Eix Comercial de Lleida.

En aquest sentit, el Postureig va publicar un tuit tot dient que: «Jo ja sabeu que tolerància zero envers qualsevol tipus de violència, però aquest de SCC de Lleida que ha sortit a tots els mitjans estatals al que han agredit (i son germà), són dels que amenacen i insulten als que no pensen com ells ("#Lazis"). Investigueu amics, investigueu». Tal com explica aquest popular personatge lleidatà, la víctima de l'agressió ha estat durant dies assenyalant a través de les xarxes socials a persones independentistes i, fins i tot, ha instat a trobar-se-les «cara a cara». De fet, el Postureig de Lleida ha estat una d'elles.

Tanmateix, ha rebut insults i amenaces a través d'altres comptes a les xarxes socials. En un tuit el titllen de ser un «covard» per anar sempre amb careta i, els seguidors, els defineix com a «gossets». La tensió ha anat en augment en els darrers dies i el Postureig de Lleida ha fet públiques unes captures de pantalla on el repten directament a quedar un dia per agafar-se «pel coll». En aquest sentit, el personatge lleidatà, amb ironia, afirma que «són molt pacífics tots».

Finalment, aquest diumenge el Postureig ha publicat: «Dedico més temps i diners dels que tinc a ajudar als altres. A mostrar una Lleida i Ponent boniques (com són) per amor a l'art i des de l'anonimat. Cinc anys dedicant-m'hi, gairebé visc per això. No mereixo que ningú m'assetgi, amenaci, ni tenir por mai, aumon. Feu-vos-ho mirar». Les mostres de suport no s'han fet esperar i han estat desenes de persones les quals han manifestat sentir-se orgulloses de què representa el Postureig i la tasca desenvolupa per Lleida i moltes de les seves entitats.


Comentaris

envia el comentari