Catalunya Diari

Postureig de Lleida recapta més de 18.000 euros per causes socials a Lleida

Ha volgut agraïr públicament la col·laboració de tothom, especialment d'algunes empreses que han fet donatius importants

La solidaritat no té preu, però els diners sí que ajuden en moltes causes solidàries. I un bon exemple és la tasca que duu a terme el Postureig de Lleida, el qual, durant l'any passat va arribar a recaptar fins a 18.500 euros. Tots aquests diners es destinen a diferents causes i entitats de la demarcació i, sens dubte, són de vital importància per al seu desenvolupament i manteniment.

Tal com ha explicat el Sr. Postu des de les xarxes socials de Postureig de Lleida, 18.000 euros dels recaptats són nets, hi ha una part que serveix per pagar el material; això no obstant, ell no guanya res fent aquesta tasca. Així doncs, i malgrat la pandèmia, Postureig de Lleida ha volgut agraïr públicament la col·laboració de tothom, especialment d'algunes empreses que han fet donatius importants. «Jo he fet alguna aportació també, dels 'bolos' que vaig fent i de la part que em pertoca dels #PostuLlibres (recordo, perquè quedi clar, que no hi guanyo res de fer això...!)», afirma.

La inestimable col·laboració dels #PostuFans

Tanmateix, també destaca «la inestimable col·laboració dels #PostuFans, que en compren per regalar-ne als seus esdeveniments, vendre'n als seus establiments, o per fer-ne col·lecció. Com deia, xapa a xapa és una passada, perquè sou molts. Gràcies». Entitats com Adima, contra el càncer de mama, és la que més diners ha aconseguit recaptar amb un total de 2050 euros.

Per la seva part, també hi destaquen col·laboracions amb altres com la de l'IRBLleida contra el càncer de pròstata, la de la Fecoll o la del Banc dels Aliments. Després d'agrair tot el seu suport, ara és la societat lleidatana la que ha de seguir al costat d'aquestes causes que ajuden, que fan ciutat i que agermanen per causes que mai saps quan et poden tocar de ben a prop.


Comentaris

envia el comentari