Catalunya Diari

El Sr. Postu recapta milers d'euros per a entitats lleidatanes durant el 2020

L'estimat personatge lleidatà ha agraït tot el suport rebut de part de les persones que de forma altruista han decidit aportar el seu granet de sorra

La veritat és que sembla que no hi hagi fita que se li presenti com a impossible al Sr. Postu. Després de tancar un any 2020 molt difícil per tots, acaba d'anunciar a través de les seves xarxes socials que ha aconseguit recaptar un total de 23.000 euros per a causes benèfiques de la ciutat.

Concretament, aquests s'han recaptat a través dels diferents #PostuProductes com els 24 models de #PostuXapes, #PostuImants, #PostuSamarretes, #PostuPegatines, #PostuLlibres i #PostuMascaretes. Davant aquesta situació, el Sr. Postu ha assegurat que ja ha fet algun donatiu i els acabarà de fer els pròxims dies.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Un agraïment a tots els que ho han fet possible

D'igual forma, preveu elaborar un altre post amb les quantitats de cada entitat. L'estimat personatge lleidatà ha agraït tot el suport rebut de part de les persones que de forma altruista han decidit aportar el seu granet de sorra en aquesta causa tan lleidatana. Per molts més èxits i diners recaptats aquest 2021 que, de moment, ha començat força mogut, blanc i gelat!


Comentaris

envia el comentari