Catalunya Diari

El Postureig de Lleida es fa ressò del futur nou càrrec d'Àngel Ros i crea un 'meme' que fa esclatar de riure les xarxes

La Crida de Lleida també valora la decisió del paer en cap

Imatge del meme del Postureig
Imatge del meme del Postureig | @PostureigLleida

Les reaccions en relació a la notícia del dia sobre l'abandonament de l'alcaldia per part d'Àngel Ros no s'han fet esperar entre la societat lleidatana. Una de les més divertides ha estat la reacció del Postureig de Lleida amb la publicació d'un 'meme' de, l'encara, alcalde de la capital del Segrià. El Postureig de Lleida ha publicat a través de les seves xarxes socials que, només llevar-se aquest matí, ja tenia 25 missatges al seu telèfon mòbil i que, en llegir la notícia, li ha vingut al cap una imatge: la de l'Àngel Ros esquiant per muntanyes andorranes i rodejat de productes com tabac, xocolata o alcohol. La divertida fotografia del paer en cap s'ha fet viral en pocs minuts entre els lleidatans i ja l'han compartit i comentat desenes de persones. Seguidament, el Postureig de Lleida ha dit: «lo primer que m'ha vingut al cap és que ser ambaixador espanyol a Andorra era com ser patró de barco a Lleida», no obstant això, ha seguit afirmant que «després ho penses millor i deu ser el càrrec diplomàtic més proper a Lleida. Per no deixar-ho del tot». Finalment, seguint amb l'estil bromista que el caracteritza ha assegurat que «s'han aulorat de que em presento a les municipals i van caient com a mosques».

Primera reacció d'un grup municipal

Paral·lelament, altres formacions de la Paeria també s'han fet ressò del futur nou càrrec d'Àngel Ros i han aprofitat per analitzar la seva trajectòria a l'alcaldia. Es tracta del grup municipal de la Crida per Lleida, que ha manifestat «la Crida-CUP ha combatut aquests anys el model polític del PSC i els seus socis de govern encapçalats per Àngel Ros, basat en les privatitzacions dels serveis i de l'espai públics i una política social de beneficència i assistencialisme traslladant sobre el tercer sector la responsabilitat en l'assistència a les persones vulnerables i la cooperació internacional». Tanmateix, han seguit dient que el «model Ros ha estat el model de la Llotja, Magical, Museu del Clima o Parc de les Arts, el dels temporers dormint al carrer des de fa anys, el de més de 1000 famílies en espera d'un pis social, la Lleida que ha augmentat i cronificat la pobresa, un model que ha girat l'esquena a milers de persones que van anar a votar l'1-O i van ser agredides mentre el seu alcalde parlava de violència proporcionada».

  

  

«Un model que ha negat sistemàticament el dret d'autodeterminació i ha fet ulls cecs davant l'existència de presos al carrer, un model que ha imposat, de la mà dels seus socis de Ciudadanos, el bilingüisme a Lleida atiant un conflicte lingüístic inexistent», han sentenciat. Finalment, referent al nou possible relleu en l'alcaldia, han dit que «atès que el posicionament dels regidors i regidores del PSC en tots els àmbits descrits anteriorment ha estat sempre monolític entorn de la figura de Ros, la Crida-CUP no espera cap canvi significatiu en el model de ciutat».

Per la seva banda, el president del grup municipal del PDeCAT i Unió, Toni Postius, considera que la designació de l'encara alcalde de Lleida, Àngel Ros, per convertir-se en l'ambaixador d'Espanya a Andorra respon al fet que s'albira un gran canvi polític a la ciutat en les properes eleccions municipals i que Ros no vol passar per una derrota a les urnes. Postius ha recordat que poc després de la moció de censura de Pedro Sánchez ja va advertir que li constava que Ros estava fent gestions per obtenir un càrrec a la nova adminstració per abandonar l'ajuntament, extrem que aleshores va intentar desmentir el polític socialista. Per l'alcaldable del partit demòcrata, és indiferent qui sigui el paer en cap en aquests deu mesos previs a les municipals perquè seran un període de fi d'etapa abans d'un canvi de majories al ple.


Comentaris

envia el comentari