Catalunya Diari

El PP català prepara un ERO després del desastre de les eleccions catalanes

Amb els quatre diputats no poden ni formar grup propi al Parlament

El cap de llista del PP català en les passades eleccions, Xavier García Albiol
El cap de llista del PP català en les passades eleccions, Xavier García Albiol | Albiol

Els mals resultats de les eleccions catalanes passaran factura, de nou, al Partit Popular català. La formació que lidera Xavier Garcia Albiol ha passat de tenir onze diputats al Parlament de Catalunya a tenir-ne només quatre i no poder ni formar grup propi a la cambra catalana, amb els diners en subvencions que això comporta.

Deixarà d'ingressar 1 milió d'euros

Tenint en compte les ajudes públiques que els partits polítics catalans van cobrar la passada legislatura, el partit de Rajoy a Catalunya passarà de cobrar 1,33 milions d'euros a només 450.000 cada any. Perdrà gairebé un milió d'euros cada any, durant els quatre que es preveu que hauria de durar aquesta legislatura.

Ja han arribat les primeres dimissions i, segons informa 'El Español', aviat també hi haurà els primers acomiadaments en forma d'ERO. Serà una segona onada d'acomiadaments. Després de les eleccions municipals el Partit Popular a Catalunya ja va haver de fer retallades de personal: assessors, personal d'oficina, etc.

S'espera que els populars durant les properes setmanes es vagin adequant a aquesta nova situació política i econòmica després del desastre de les eleccions catalanes.


Comentaris

envia el comentari