Catalunya Diari

PP Lleida sol·licita menys impostos per reactivar l’economia local

Plantejarà rebaixes en l’IBI i la supressió de taxes i d’incentius fiscals

El PP Lleida ha sol·licitat a la Paeria la reducció dels impostos per tal de reactivar l’economia local. «És moment que l’Ajuntament es posi del costat dels contribuents lleidatans i els retorni l’esforç econòmic realitzat durant la pandèmia en forma de rebaixes d’impostos», ha afirmat Xavi Palau, portaveu del grup municipal popular a la Paeria.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

En aquest sentit, Palau ha demanat, també, l’eliminació de taxes i que el govern assumeixi el compromís d’evitar el seu increment durant l’any 2022.
 

Així doncs, el líder popular plantejarà, en les ordenances fiscals que s’aprovaran pròximament, la reducció de l’IBI, un compromís que ja havia assolit l’actual govern abans d’estar al poder. Concretament, els populars sol·licitaran una rebaixa de 25€ de mitjana per rebut.

Una persona fa números amb una calculadora
PP Lleida sol·licita menys impostos per reactivar l’economia local | GTRES

Volen reactivar el teixit econòmic i empresarial de Lleida

Simultàniament, Palau ha exigit que es reverteixi l’increment de la taxa de l’aigua i del clavegueram que l’any passat ERC, COMÚ i PSC van aprovar. «Considerem que les famílies, autònoms i empresaris lleidatans no poden escanyar-se més a impostos de la llum i de l’aigua, sobretot, una mesura del tot impopular, injusta i amb interès recaudador», ha assegurat el regidor.
 

El grup popular, a més, ha emplaçat a la Paeria a assumir el compromís de frenar l’augment de les taxes municipal per aquest any vinent. «La ciutadania ha patit i pateix els efectes de la crisis i, per això, reclamem empatia i solidaritat al govern amb els veïns i veïnes de Lleida», ha exposat Palau.
 

El PP Lleida vol que les ordenances fiscals d’enguany reactivin el teixit econòmic i empresarial de la ciutat i, per això, sol·licita a l’administració local que adopti mesures per recolzar als empresaris, autònoms aturats, treballadors, la gent jove i la gent gran.


Comentaris

envia el comentari