Catalunya Diari

El PP de Lleida reclama invertir en el parc de les Basses

Imatge de les Basses d'Alpicat
Imatge de les Basses d'Alpicat | LleidaDiari.cat

El regidor i portaveu del PP, Joan Vilella, ha explicat aquest dilluns que presenten un total de dotze esmenes als Pressupostos municipals per l'any 2019 entre les quals ha destacat una partida de 250.000 euros per continuar amb la recuperació del Parc de les Basses. Pel que fa a la seguretat ciutadana, Vilella ha mencionat que proposen a la Paeria la convocatòria de quinze noves places de Guàrdia Urbana «amb la finalitat de millorar la seguretat a la ciutat i contribuir a fer viable la figura del guàrdia urbà a peu». També cal destacar dins del programa de microurbanisme tot una sèrie de projectes barri a barri que en aquest cas beneficien als barris de la Bordeta amb l'ampliació de voreres i l'eliminació de barreres arquitectòniques als carrers Sant Agustí i Mollerussa, al barri de Gardeny amb la millora i recuperació de la pista esportiva, al Centre Històric amb la millora de la plaça del Dipòsit, al Secà de Sant Pere amb l'asfaltatge del carrer Torres de Segre, i a Pardinyes amb la instal·lació d'un pipi can.

Pel que fa a propostes urbanístiques també cal destacar una partida de 60.000 euros per la millora, recuperació i consolidació urgent de les muralles del Turó de Gardeny. El regidor i portaveu popular també ha destacat que entre les esmenes que es presenten hi ha la consolidació de propostes aprovades en l'anterior pressupost com és el programa d'ajudes al pagament del 50% del rebut de l'IBI per les persones i famílies més vulnerables de la ciutat de Lleida i pel qual es demana una partida de 100.000 euros, el programa de dinamització industrial i un pla de dinamització comercial del barri de la Mariola dotat amb 25.000 euros. Pel que fa a l'Horta, entre altres propostes cal destacar l'increment en 100.000 euros de la partida pel manteniment i millora dels camins de l'Horta de Lleida.

El regidor popular, també ha destacat una partida de 150.000 euros pel programa d'ajudes a la rehabilitació de pisos buits destinats a lloguer social i la construcció de tres nous punts de recàrrega per a vehicles elèctrics que s'afegirien als dos ja existents ubicats al carrer Jaume II i al carrer Magí Morera. Finalment, Joan Vilella ha remarcat que totes aquestes esmenes que presenta el Grup Municipal del Partit Popular són perfectament assumibles per l'equip de govern, i que en aquest sentit «estem oberts al diàleg i al consens, ja que considerem que aquestes propostes ajuden a millorar la proposta de pressupost presentat pel govern de la Paeria i són beneficioses pel conjunt de la ciutat i dels ciutadans de Lleida».


Comentaris

envia el comentari