Catalunya Diari

Els taxistes arriben a un preacord amb la Generalitat per aturar la vaga

Els taxistes se surten amb la seva i, a falta de què s'aprovi en assemblea, les VTC s'hauran de precontractar amb una hora d'antelació | Uber i Cabify, per contra, asseguren que abandonen Barcelona
Els taxistes se surten amb la seva i podrien aturar la vaga demà | Cedida

Els taxistes han arribat a un preacord amb la Generalitat per aturar la vaga. El col·lectiu, representat per Alberto Álvarez «Tito», se surt amb la seva i, a falta de què s'aprovi en assemblea, les VTC s'hauran de precontractar amb una hora d'antelació. 

 

El decret, acordat amb el conseller Damià Calvet, subjectarà que les VTC, com Uber i Cabify, s'hauran de contractar amb 15 minuts d'antelació, tot i que el mateix decret habilitarà l'Àrea Metropolitana (AMB) per ascendir el temps de contractació fins els 60 minuts. 

 

  • NOU SERVEI DE LLEIDADIARI: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

 

Uber i Cabify abandonen Barcelona 

Uber i Cabify, com a mesura reaccionaria al preacord entre els taxistes i la Generalitat per regular el seu servei a Barcelona, han decidit abandonar la ciutat comtal. «Malauradament el Govern ha cedit al xantatge del taxi. Hem d'abandonar i deixar la ciutat de Barcelona», han expressat. 

 

 Comentaris

envia el comentari