Catalunya Diari

El pregó de les Festes de la Tardor se celebrarà a la plaça de la Sardana de la Seu Vella

L’Ajuntament de Lleida canvia la ubicació per donar resposta a la gran demanda del públic

El pregó de les Festes de la Tardor de Lleida se celebrarà a la plaça de la Sardana de la Seu Vella el divendres, 24 de setembre, a les 19.00 hores. L'Ajuntament de Lleida ha canviat la ubicació per donar resposta a la gran demanda del públic, ja que les entrades es van exhaurir molt ràpidament atès el reduït aforament que hi havia a la plaça Sant Joan.

Aquest dilluns, a les 17.00 hores, s'obre de nou la reserva prèvia d'entrades per a aquest esdeveniment, tenint en compte que les persones que ja tenen entrades reservades no cal que ho tornin a fer.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Imatge del cartell que informa del canvi d'ubicació de les Festes de la Tardor
El pregó de les Festes de la Tardor se celebrarà a la plaça de la Sardana de la Seu Vella | LleidaDiari.cat

Pregó de Festes de la Tardor a càrrec de Ferran Aixalà. Cloenda amb Pastorets Rock

Ferran Aixalà nascut a Lleida el desembre de 1979 és pallasso, guionista, animador de públic a televisió, actor i músic. S'ha format en clown i bufó amb pallassos i pedagogs internacionalment reconeguts com ara Àlex Navarro, Caroline Dream, Leo Bassi, Gabriel Chamé, Christian Atanasiu, Eric de Bont o Virginia Imaz i ha estat alumne de l'École Philippe Gaulier, a París.

Canta amb el grup Pastorets Rock, del que n'és cofundador, i anima el públic a la televisió a programes com 'Ahora Caigo', '¡Boom!', 'Tabús' o 'La Marató de TV3'. És el coordinador de guions del programa 'El Foraster' (Brutal Media per a TV3) i ha estat guionista també d'altres programes de televisió com 'El gran dictat' o 'Manual de supervivència' i també de ràdio com 'Gravetat zero', ' Versió RAC1' o 'Via Lliure'.

Dirigeix els podcasts sobre personatges històrics 'Van Fer Història' de la revista Petit Sàpiens. Pastorets Rock són una banda lleidatana que enguany celebra vint anys. Basa el seu repertori en els temes més coneguts del cançoner popular català adaptats amb ritmes i arranjaments típics dels patrons moderns com el funki, l'ska o el rock dur. Tot plegat amanit amb dosis d'humor durant els concerts.


Comentaris

envia el comentari