Catalunya Diari

Premi a una doctorand de la UdL en les jornades de campus Iberus

Clara Diarte rep el guard贸 del jurat i un alumne de Saragossa, el dels companys

Els dos estudiants premiats a Jaca
Els dos estudiants premiats a Jaca | UniRioja

Clara Diarte, doctorand del programa de Ci猫ncia i Tecnologia Agr脿ria i Aliment脿ria de la Universitat de Lleida (UdL), ha rebut el premi del jurat en les 6es Jornades doctorals de Campus Iberus celebrades a Jaca (Osca) pel seu treball 'Estudis sobre la cut铆cula i parets cel路lulars del fruit de l'oliva: composici贸, canvis durant la maduraci贸 i influ猫ncia de factors agron貌mics'. Mentre, Carlos Javier Ort煤n, de la Universitat de Saragossa, s'ha endut el guard贸 atorgat pels companys doctorands amb Mechanical symmetry in the childhood face: technical solutions that return smiles (Simetria mec脿nica en la cara dels nens: solucions t猫cniques que retornen somriures).

A les jornades han participat un total de 32 doctorands de sis universitats: les quatre que formen part del Campus d'Excel路l猫ncia Iberus - Lleida, Saragossa, P煤blica de Navarra i La Rioja- m茅s la de Pau (Fran莽a) i la dels Andes (Col貌mbia). El programa d'activitats inclo茂a tallers sobre t猫cniques de comunicaci贸 i visibilitzaci贸 del doctorat en un entorn professional.

La sessi贸 d'inauguraci贸 la va presidir la vicerectora de Recerca de la Universitat de La Rioja

La sessi贸 d'inauguraci贸 la va presidir la vicerectora de Recerca de la Universitat de La Rioja, Bel茅n Ayestar谩n, en representaci贸 del rector d'aquesta universitat, que en aquests moments ostenta la presid猫ncia de Campus Iberus. L'acompanyaven la vicerectora de Transfer猫ncia i Innovaci贸 de la UdL, Olga Mart铆n, i la directora executiva de Campus Iberus, Marta de Miguel.

La cloenda ha anat a c脿rrec del vicepresident executiu de Campus Iberus, Julio Lafuente, i el director adjunt de l'Escola de Doctorat de la Universitat de Pau, Antoine Renucci, que han lliurat els premis de les jornades als millors p貌sters. El de Diarte l'ha seleccionat un jurat format pels directors i directores de les Escoles de doctorat.

Tamb茅 et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari