Catalunya Diari

El primer premi del sorteig del Nen somriu al barri de Pardinyes de Lleida

L'administració número 14 ubicada al carrer Pi i Margall de Lleida, també ha estat de sort amb la venda de deu dècims del segon premi

Primer premi del sorteig dels Reis
El número premiat en el sorteig de Reis ha sigut el 57342 | TVE

L’administració de loteria número 13 de Baró de Maials, al barri lleidatà de Pardinyes, ha venut un dècim del primer premi del de la rifa de Reis, el 57.342. Paral·lelament, l'administració número 14 ubicada al carrer Pi i Margall de Lleida, també ha estat de sort amb la venda de fins a deu dècims del segon premi amb el número 21.816.

El primer premi de la rifa de Reis, el 57342, ha estat molt repartit a tot l'Estat i ha repartit sort en diversos municipis catalans. En concret, ha caigut de Mollet del Vallès, Vilanova del Camí, Pineda de Mar i Lleida.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

El tercer premi ha passat de llarg a Catalunya

El primer premi està valorat en dos milions d'euros cada sèrie. Pel que fa al segon premi, el 21816, també ha caigut molt repartit arreu de l'Estat i també ha esquitxat Catalunya. Aquest número ha caigut a Girona, Lleida, Llagostera, Vic, Artés i Figueres. El segon premi reparteix 750.000 euros per sèrie. En canvi, el tercer premi, el 26706, que reparteix 250.000 euros per sèrie, ha passat de llarg de Catalunya i ha tocat a una administració de Torrent, a la demarcació de València, i a una altra de Valladolid.

 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari