Catalunya Diari

Premien el projecte Lleida en Verd al Festival de la Publicitat de Catalunya

El projecte de l’Ajuntament de Lleida, que engloba la identitat corporativa per impulsar la sostenibilitat i el medi ambient, distingit amb el premi Open Creatiu de l’Associació Empresarial de Publicitat

Imatge de la presentació
Imatge de la presentació | LleidaDiari.cat

Lleida en Verd, el projecte global de la Paeria, nascut per impulsar la millora de la sostenibilitat i el medi ambient a la ciutat de Lleida, ha estat guardonat al Festival de la Publicitat de Catalunya amb el premi Open Creatiu, dins de la categoria 'Sota el paraigua'.

Sota aquesta marca, dissenyada per l'empresa lleidatana La Gràfica, s'engloba la identitat corporativa de l'Ajuntament de Lleida en diverses accions de promoció i sensibilització ambiental com la implantació de les illes dels nous contenidors de recollida selectiva, el porta a porta comercial, la construcció dels boscos urbans i la plantació d'arbrat, entre altres.

L'Associació Empresarial de Publicitat

Els premis Open Creatiu van ser instaurats fa un parell d'anys per l'Associació Empresarial de Publicitat, amb la finalitat de donar a conèixer la creativitat publicitària que de les agències catalanes de publicitat. Aquesta segona edició ha triplicat el nombre de participacions respecte a l'any passat, amb més de 500 propostes presentades a concurs. Els premis van ser lliurats la nit del passat dimecres en un acte que va tenir lloc als Jardins del Palau Robert de Barcelona i que va estar presidit pel secretari general de Difusió de la Generalitat, Miquel Gamisans.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari