Catalunya Diari

Premien el projecte Lleida en Verd al Festival de la Publicitat de Catalunya

El projecte de l鈥橝juntament de Lleida, que engloba la identitat corporativa per impulsar la sostenibilitat i el medi ambient, distingit amb el premi Open Creatiu de l鈥橝ssociaci贸 Empresarial de Publicitat
Imatge de la presentaci贸
Imatge de la presentaci贸 | LleidaDiari.cat

Lleida en Verd, el projecte global de la Paeria, nascut per impulsar la millora de la sostenibilitat i el medi ambient a la ciutat de Lleida, ha estat guardonat al Festival de la Publicitat de Catalunya amb el premi Open Creatiu, dins de la categoria 'Sota el paraigua'.

 

Sota aquesta marca, dissenyada per l'empresa lleidatana La Gr脿fica, s'engloba la identitat corporativa de l'Ajuntament de Lleida en diverses accions de promoci贸 i sensibilitzaci贸 ambiental com la implantaci贸 de les illes dels nous contenidors de recollida selectiva, el porta a porta comercial, la construcci贸 dels boscos urbans i la plantaci贸 d'arbrat, entre altres.

 

 

L'Associaci贸 Empresarial de Publicitat

Els premis Open Creatiu van ser instaurats fa un parell d'anys per l'Associaci贸 Empresarial de Publicitat, amb la finalitat de donar a con猫ixer la creativitat publicit脿ria que de les ag猫ncies catalanes de publicitat. Aquesta segona edici贸 ha triplicat el nombre de participacions respecte a l'any passat, amb m茅s de 500 propostes presentades a concurs. Els premis van ser lliurats la nit del passat dimecres en un acte que va tenir lloc als Jardins del Palau Robert de Barcelona i que va estar presidit pel secretari general de Difusi贸 de la Generalitat, Miquel Gamisans.

 

Tamb茅 et pot interessar...Comentaris

envia el comentari