Catalunya Diari

Premien un vídeo pòster d’infermeria de l'Arnau de Vilanova de Lleida

El vídeo pòster ha estat premiat en el XLV Congrés Nacional de la Societat Espanyola d’Infermeria Intensiva i Unitats Coronàries (SEEIUC) celebrat el mes de juny passat a Palma de Mallorca

Imatge de la recollida del premi
Imatge de la recollida del premi | LleidaDiari.cat

Personal sanitari d'infermeria del Servei de Medicina Intensiva de l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova ha rebut el premi al millor vídeo pòster presentat en el Congrés Nacional de la Societat Espanyola d'Infermeria Intensiva i Unitats Coronàries.

El vídeo pòster mostra l'esforç docent dut a terme a l'UCI per tal de formar els professionals en el maneig de la nova tauleta de comunicació a través del control per la mirada (eye tracking). Aquest sistema de control potencia una comunicació més efectiva amb els malalts d'intensius intubats o que presentin grans barreres comunicatives. Aquesta eina és efectiva en la millora de l'assistència sanitària, la prevenció del delírium i la humanització de les cures crítiques.

Els autors de l'obra

Els autors del vídeo pòster són: Mireia Martínez, Elsa García, Mònica Boix, Marta Villuendas, Montse Almansa, Jessica Martos, Esther Piñol (totes infermeres); Noelia Sabariego (auxiliar d'infermeria); Silvia Rodríguez (facultativa especialista) i Jesús Caballero (cap de servei), tots del Servei de Medicina Intensiva.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari