Catalunya Diari

Els XVI Premis Ap! Lleida s'emplacen al 2021

L'entitat no deixa de buscar alternatives per continuar fomentant el networking entre les sòcies

Imatge dels premis Ap! Lleida del 2019
Els XVI Premis Ap! Lleida s'emplacen al 2021 | LleidaDiari.cat

L'Associació Professional d'Empresàries de Lleida ha decidit finalment emplaçar la XIV edició dels Premis Ap! Lleida l'any 2021. La Junta de l'entitat s'ha vist en l'obligació de prendre aquesta decisió després de la crisi sanitària que vivim des del passat mes de març i la vigència encara de les restriccions sanitàries.

Això no obstant, l'entitat no deixa de buscar alternatives per continuar fomentant el networking entre les sòcies. És per això, que s'ha creat el programa 'EsmorzAp!', una sèrie de trobades de menys de 10 persones, entre membres de l'entitat i dones empresàries del territori, per conèixer quina és la seva realitat i buscar solucions conjuntament per sortir d'aquesta crisi de la millor manera possible. La iniciativa s'iniciarà a Lleida ciutat, tot i que es farà extensiva a tot el territori lleidatà.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del Lleida Diari on comentem entre tots les notícies de Lleida! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!


Comentaris

envia el comentari