Catalunya Diari

Obren el termini per presentar candidatures pels Premis Ap! Lleida 2019

Totes les candidatures es poden presentar fins al proper 16 d'octubre

Imatge de les premiades el 2018
Imatge de les premiades el 2018 | LleidaDiari.cat

L'Associació de Dones Empresàries Ap! Lleida ha obert ja el termini per presentar les candidatures per optar als XIII Premis Ap! Lleida 2019. Uns guardons que tenen com a finalitat reconèixer l'èxit de dones que estan al capdavant d'una empresa rellevant, d'un projecte d'investigació científica, professionals de diferents sectors, ambaixadores en àmbits com l'esport o la cultura, empreses que lluiten per la igualtat d'oportunitats i entitats solidàries, entre altres.

En aquesta tretzena edició, que se celebrarà el dia 22 de novembre a la Seu Vella de Lleida, la nova junta de l'entitat, que va entrar al càrrec el passat mes de març, ha organitzat una gala molt especial, que comptarà amb moltes novetats. Totes les candidatures es poden presentar fins al proper 16 d'octubre. Per fer-ho, només s'ha d'omplir el formulari d'inscripció de la pàgina web www.aplleida.cat. Les candidatures es poden proposar directament per un mateix o bé per una altra empresa o persona destacada.

Onze categories

Els guardons compten amb onze categories: igualtat d'oportunitats en l'àmbit laboral i conciliació familiar i personal; planificació, adaptació, estratègia, innovació i exportació; a la millor empresària agroalimentària; a la millor empresària de comerç o restauració; a la directiva de l'any; al mitjà de comunicació, periodista o programa que hagi contribuït a mostrar la realitat econòmica i social femenina; a la millor esportista individual o equip; a l'activitat artística o cultural més representativa; a l'emprenedora jove; a l'estudiant més brillant de la Universitat de Lleida; a la trajectòria i recerca investigadora.

Així mateix, durant l'acte, Ap! Lleida farà també un reconeixement especial a una entitat del tercer sector, a qui es lliurarà un xec amb la recaptació obtinguda en la Festa Solidària, així com en altres esdeveniments realitzats durant el curs. També es farà un reconeixement a la Dona emblemàtica Ap! Lleida, per la seva trajectòria i empenta en el territori, tant professional com personal. Els Premis Ap! Lleida han aconseguit esdevenir un reconeixement social i institucional dins el món empresarial, a la vegada que ja són uns guardons de referència per a la ciutat de Lleida i en general, per a tota la demarcació.

 

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari