Catalunya Diari

Jordi Turull, ingressat a la infermeria de Lledoners

L'exconseller de presidència encarava aquest divendres el seu 14è dia en vaga de fam
Jordi Turull amb la seva dona abans d'entrar per segona vegada al TS
Jordi Turull amb la seva dona abans d'entrar per segona vegada al TS | CatalunyaDiari.cat

Jordi Turull ha estat ingressat a la infermeria de la presó de Lledoners. L'exconseller de presidència encarava aquest divendres el seu 14è dia en vaga de fam. 

Aquest mateix matí, de fet, el mateix Turull havia fet una publicació al seu compte de Twitter on explicava que aquest divendres era el seu 14è dia en vaga de fam. El seu estat de salut, però, ha fet aconsellable el seu trasllat a la infermeria del centre penitenciari i posterior ingrés.

 

La llarga vaga de Turull

Són, de moment, 14 dies sense menjar. Fa gairebé dues setmanes l'exconseller de presidència va iniciar una vaga de fam de la mà de Jordi Sánchez, i dos dies després van optar per sumar-s'hi Joaquim Forn i Josep Rull. Ara, després d'aquest incident que ha portat Turull a la infermeria, però, la vaga de Turull hauria patit un recés important i caldrà estar a l'espera de noves informacions per veure si el polític de Junts per Catalunya pot prosseguir amb la protesta.  

 

 

«El Tribunal Constitucional resol les peticions que no activen la via Europea. Quan la via apunta a Estrasburg dilata la seva resolució. On queden els nostres drets fonamentals?», ha demanat aquest matí Jordi Turull per Twitter, hores abans s'haver estat traslladat a la infermeria del centre.  Comentaris

envia el comentari