Catalunya Diari

Primark obrirà la seva botiga a Tarragona el 14 de juny

Serà la botiga més gran de tot Catalunya i hi haurà wifi
Les lletres de Primark a la façana exterior del Parc Central | Josep Maria Llauradó

La cadena de venda de roba d'origen irlandès Primark obrirà el proper 14 de juny la seva botiga més gran de les quatre que tindrà ja a Catalunya. Així ho ha assegurat a l'agència EFE Stephen Mullen, director de Primark Iberia, acompanyat de la directora de recursos humans Juana Rodero.

En total, la botiga de Tarragona, situada al centre comercial del Parc Central, donarà feina a 150 persones després d'un procés de selecció ja finalitzat en què han participat 2.800 candidats, els quals segons Muller «han mostrat un gran entusiasme i expectativa per la marca». Aquest dijous precisament la marca es reuneix amb el centre per començar a coordinar-per l'impacte que tindrà, com a mínim els primers dies, en l'activitat del Parc Central.

 

Després de la de Tarragona, Mullen preveu obrir properament les botigues de Bilbao i de València, encara sense data concreta, i segueixen oberts a «altres oportunitats» que puguin sortir en un futur. A la capital tarragonina es podran trobar els mateixos productes de la marca que en altres països o fins i tot més dels que hi ha en algunes de les botigues de Barcelona, ​​a causa de la seva grandària, que supera els 4.300 metres quadrats al soterrani, al costat del supermercat Eroski.

Stephen Mullen fa dos anys que està al capdavant de Primark a Espanya i Portugal però porta a l'empresa més de deu anys. En onze anys han obert 44 botigues a Espanya, amb 6.700 treballadors, les últimes a Madrid o Granada. Com la de Tarragona, totes les botigues que estan obrint disposen d'un nou disseny, zona de descans i wifi. Hi haurà 47 provadors i 26 caixers així com productes de la llar, calçat, roba de dona, home i nens.Comentaris

envia el comentari