Catalunya Diari

Cosmin, el jove de 15 anys de Barcelona que ha guanyat el primer premi del Nen

El menut, Cosmin Rotariu va comprar un dècim a l'Administració 'La Sort', de Travessera de Gràcia

Cosmin, el nen que ha guanyat el primer premi del Nen
Cosmin, el nen que ha guanyat el primer premi del Nen | CatalunyaDiari.cat

Surrealista història a Barcelona. Després que la ciutat comtal hagi estat la gran protagonista del dia en rebre el primer premi de la Loteria del Nen, un jove de només 15 anys ha contraprogramat tothom en explicar la seva cridanera història. 

Cosmin Rotariu s'ha personat a l'administració 271 de Barcelona, 'La Sort', a la Travessera de Gràcia, 244 per explicar als periodistes assistents que havia comprat el dècim del 37142, amb els 20 euros que li havien tornat de la loteria de Nadal. 

Pluja de milions a Catalunya

El sorteig de Reis celebrat aquest diumenge a Madrid ha deixat més de 110 milions d'euros a Catalunya després que el primer i el tercer premi caiguessin íntegrament a Barcelona i Sabadell, respectivament. El primer premi ha estat per al 37142 i s'ha venut a l'administració de loteria número 271 de Barcelona, situada a la Travessera de Gràcia. Han estat 50 sèries, premiades cada una d'elles amb 2 milions d'euros.

El primer premi de la Loteria del Nen ha caigut a Barcelona i el tercer a Sabadell
El primer premi de la Loteria del Nen ha caigut a Barcelona i el tercer a Sabadell | CatalunyaDiari.cat

 

Pel que fa el tercer premi, valorat en 250.000 euros cada sèrie, ha estat per al 20148 i ha caigut íntegrament a Sabadell, a l'administració número 1, situada a la Plaça Major 41, on també s'han venut 50 sèries. Tant a Barcelona com a Sabadell, es tracta de números amb clients que sempre aposten pel mateix número, segons han explicat els responsables de les dues administracions. Per tant, només amb aquests dos números, a Catalunya han caigut 112,5 milions d'euros.

El segon premi, valorat en 750.000 euros cada sèrie, ha esquitxat parcialment Catalunya amb el 61776, concretament Barcelona, a Travessera de Gràcia, 40, El Prat de Llobregat, al carrer Llobregat 92), Esplugues de Llobregat, a Verge de la Mercè 46, les Franqueses del Vallès, a la Carretera de Ribes 69, el Vendrell, on s'ha venut per màquina; Girona, a Caldes de Montbui 69, i Mataró, a Prat de la Riba 60. 


Comentaris

envia el comentari