Catalunya Diari

Primera edició del Mercat de l’Hort a Taula del 2017

Primera edició del Mercat de l’Hort a Taula del 2017| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

 

La plaça de Sant Joan de Lleida acollirà aquest diumenge, dia 8 de gener, la primera edició del Mercat de l’Hort a Taula d’enguany. Aquest és un mercat plenament consolidat en el calendari comercial de la ciutat, que cada primer diumenge de mes instal·la les seves parades per oferir productes de proximitat i de temporada, així com conserves i productes envasats, melmelades, oli, fruits secs, xocolates, mels i dolços, entre altres. 

Està previst que aquest diumenge el mercat estigui molt freqüentat, ja que coincideix amb un dels festius d’obertura comercial autoritzada i amb l’inici de les rebaixes d’hivern.
 
El Mercat de l’Hort a Taula, promogut per l’Ajuntament de Lleida a través de la Regidoria de Promoció de la Ciutat, del Comerç, del Turisme, de l’Ocupació i l’Emprenedoria, té dos objectius: oferir un lloc de venda als pagesos i els elaboradors lleidatans i donar a conèixer els productes agraris de proximitat i sensibilitzar la població sobre els valors de l’agricultura i l’alimentació.
 
Mercat de Nadal
Per una altra part, recordar que el Mercat de Nadal el darrer dels que promou la Regidoria de Comerç amb motiu d’aquestes festes, romandrà obert només fins a aquest pròxim diumenge. Ubicat al carrer Pi i Margall, al costat de l’Auditori, ha estat la proposta d’aquest període nadalenc, conjuntament amb els mercats de Santa Llúcia i dels Artesans, ambdós ja clausurats. El darrer ho va ser el passat dijous.


Comentaris

envia el comentari