Catalunya Diari

Professionals de CAPs i de l'Arnau de Vilanova de Lleida guanyen una beca de 6.000 euros

Són un grup de professionals de medicina de família, pneumologia i farmàcia

Imatge de la recollida del premi
Imatge de la recollida del premi | LleidaDiari.cat

Un equip de professionals que participen en el Programa de millora del diagnòstic i la teràpia inhalada del pacient amb malaltia pulmonar obstructiva crònica (INHA-MPOC) ―de l'atenció primària de Lleida i de l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova― han estat premiats amb una beca d'investigació de la Societat Espanyola de Farmacèutics d'Atenció Primària (SEFAP), dotada amb 6.000 euros.

La beca s'ha concedit durant la celebració del 24è Congrés de la SEFAP a Salamanca, sota el lema 'Coordina i lidera'.

 

El Tercer Premi a la Millor Comunicació Oral

D'altra banda, la comunicació oral titulada 'Impacte d'un programa de racionalització i optimització antibiòtica en la prescripció d'antiinfecciosos i en el perfil de resistències bacterianes', ha estat premiada amb el Tercer Premi a la Millor Comunicació Oral.

Aquest Programa el desenvolupa un equip multidisciplinari de professionals sanitaris que treballen en el Programa de racionalització i optimització d'antibiòtics (PROA) d'atenció primària i hospital, anomenat P-ILEHRDA. Tots dos projectes van ser presentats al congrés per Esther Ribes, farmacèutica de la Direcció d'Atenció Primària de Lleida, en representació dels respectius grups de treball.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari